Loader

Rólunk

services_thumb

Rajz az életem…

 

Neve: Máj Béla, született 1967-ben, minden bizonnyal rajztáblán. ?

Édesanyja elmondása szerint hamarabb fogott ceruzát, mint evőeszközt. Már óvodás korában kitűnt rajzaival a társai közül. Nagyon sokat rajzolt már akkoriban is, és utcai rajzversenyeken is aktív résztvevő volt. Ahogy iskolába lépett, ott is a rajz, meg annak tanulása foglalkoztatta leginkább. Mindig törekedett a tökéletes kidolgozásra, még a fantázia képeknél is. Sokszor kiült a természetbe, hogy épületeket, vagy tájképet rajzoljon úgy, hogy annak igazi térhatása legyen. Abban az időben szinte minden téma érdekelte és le tudta kötni a rajzolásban.

Talán 25 éves volt mikor kezdett átállni a portré rajzolásra, de akkoriban csak Rotringgal rajzolta minden képét. Sok éven keresztül ezt fejlesztette, néha 1-1 év kihagyással, mert az idő hiány meg a kedv sokszor közrejátszott. Aztán negyven évesen ismét tüzetesebben hozzá kezdett rajzolni a portrék körében úgy, hogy 1-2 havonta rajzolt 1-2 képet.

43 évesen erőteljesen belemerült a fotó realisztikus képek kidolgozásába, mert hála az internetnek, látott néhány neki tetsző csúcs minőségű kidolgozást. Akkor határozta el magában, hogy Ő is fog olyan kidolgozott képeket rajzolni grafittal, meg színessel is!

44 évesen, azaz 2011. decemberében megrajzolta első színes képét. Ezzel oly mértékben felkeltette rajzos ismerősei figyelmét, érdeklődését, hogy a segítségét kérték. Ezek után interneten keresztül segített akinek csak tudott és ekkor jött az az ötlete, hogy ezt neki oktatnia kellene.

7

ITT a lehetőség, hogy ...

... megtakarítsd magadnak a fenti időt és segítségünkkel pár nap alatt elsajátítsd a rajzolás fortélyait a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatok alapján.
about_team
ceruza mester, oktató
Szeretettel üdvözlök minden érdeklődőt !
Eddig közel hét éve már jelenleg, hogy színes rajz tanfolyamokat tartok, sokak megelégedésére. Most úgy érzem végre, hogy talán révbe is érek, hiszen mindenkori álmom kezd valóra válni ez által. Az autodidakta módon szerzett tudásom örömmel adom át  a rajzolni vágyóknak. Hiszem és tudom, hogy mindenkiben ott lakozik a művész, ezért mindenki képes profi rajzok elkészítésére, csak egyszerűen akarni kell ! ?
Ebben tudok tökéletesen segíteni mindenkinek. Bízom benne, hogy a képeim látványa elég erőt ad minden rajzolni akarónak, hogy bele merjen kezdeni egy tanfolyamba nálunk. Köszönöm szépen a figyelmed irántam, és hogy betekintettél a rövid önéletrajzomba.
about_team
szervező, oktató
Szeretettel üdvözöllek! Öt éve foglalkozom komolyabban a rajzolással és azóta a grafit és a színes-ceruzák szerelmese vagyok. Máj Béla tanítványaként fedeztem fel a rajzolás ezen területeit, mert egyszer láttam egy általa készített színes-ceruzás képet. Első lépcsőben elvégeztem egy jobb-agyféltekés rajz tanfolyamot és utána Béla segítsége által színt vittem a rajzaimba. Több mint négy éve oktatok felnőtteket és gyerekeket, amit attól látok szépnek, hogy mindenki boldog. Aki rajzol az is, és aki segít az is. Ez a fajta varázslat mindenkiben ott bujkál és ezt szeretném megmutatni kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Beszámolók

Többször fogunk fázisrajzokat feltölteni, mert ezekből is lehet tanulni. Kérdezzetek bátran! Az oldalon való hozzászóláshoz egy gyors regisztráció...
Miért éppen ceruza a neve? A rajzoláshoz-íráshoz használt íróeszköz a magyarban félig-meddig véletlenül kapta a latin eredetű cerussa kifejezés...

Vélemények

 • Nagyon jó hangulatban telt a 3 nap. Célját mindenki elérte! 3 nap alatt gyönyörű munkák születtek. A tanfolyam vezetője maximálisan felkészült, segítő kész volt. Örülök, hogy itt lehettem!!! Ajánlom minden rajzolni szerető embernek!! Nagyon sokat segít a látásmódon és sok technikát elsajátíthattunk! Köszönöm a lehetőséget!

  Simon Tamás

 • Már korábban is ismertem Gabi munkáit, de minden képzeletem felülmúlta az amit pár óra alatt a falamra festett. Nem volt konkrét elképzelésem, de a végeredmény lenyűgöző lett! Igazán egyedivé varázsolta a halószobám!

  Kántor Barbara

 • Gabi precízen, gyorsan, tisztán dolgozik, a megrendelő kérésének megfelelő képet készíti. Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki szeretné a lakását, a gyermeke szobáját, egyedien széppé, varázsolni!

  Piczek Antónia

 • A tanfolyam menete nagyon jól meg volt szervezve. Barátságos légkör, segítő kész oktató. Teljes mértékben elégedett vagyok mindennel.

  Rása László