seprator

Varázslatos színes ceruzák felnőtteknek

seprator
services
services_thumb

4 napos rajztanfolyam

 

Az alapvető színelmélet után a portré részleteinek (haj, szem, száj) színes kidolgozását tanuljuk meg és ezután a tapasztalatok alapján készítünk egy “varázsceruzás” színes portrét.

Bevezető áron @ 35.000 Ft / fő

= A szín tulajdonságai.

= színismeret

= színérték

= színek keverése

= intenzitás

= technikai ismeretek

2 sikerélmény

2 kitartásra, türelemre tanít

2 megerősíti az önbizalmat

2 önfeledt kikapcsolódás

2 24 darabos minőségi professzionális színes ceruza készlet (CretaColor)

 

Ez a rajztanfolyam Rólad szól.

 

4 napos kirándulás, ahol nagy utat teszel meg, pedig az idő nagy részét ülve töltöd. Elsődlegesen a rajz KÉZségről szól, viszont a háttérben van valami, amire általában azt szokták mondani, hogy “jobb-agyféltekés rajzolás”.

 

Totális KIKAPCSolódás, avagy egy lépés befelé.

 

Ez a “valami” az, ami kiránt Téged a napi rutinból, a megszokásból, amitől másképp látod a világot. Ahelyett, hogy gondolatban a jövőtől aggódnál, ITT kell lenned a MOST-ban, mert alkotni ITT és MOST lehet. Olyan élmény ez, mint amikor a gyermeket magával ragadja egy játék és közben megszűnik számára a külvilág.

szinmin1
szinmin3
szinmin2
szinmin4
szinmin5

8

Miért minket válassz?

A jó mester akkor elégedett, mikor a tanítványai jobbak nála. Ehhez az szükséges, hogy ami Benne(d) van, azt minél jobban megmutassa. A jó tanítvány akkor halad, mikor képes megtalálni a hibáit saját alkotásában.

 

Gyere el hozzánk és haladj elégedettséggel.

 

szinesfaz1
5%

 

szinesfaz7
15%

 

szinesfaz3
35%

 

szinesfaz4
55%

 

szinesfaz5
75%

 

szinesfaz6
100%

A rajztanfolyamon való teljes siker érdekében maximalizáltuk a férőhelyek számát, ezáltal mindenkire jut kellő figyelem, amiről két segítőkész oktató gondoskodik. Az elméleti rész rövid ideig tart, inkább a rajzolásra fektetjük a hangsúlyt. A gyakorlati résznél nem csak elmondjuk hogyan készül elméletben egy rajz, hanem részletesen megmutatjuk. Az a célunk, hogy átadjuk a rajzolás örömét és varázslatát!

A rajztanfolyam elvégzése után rendelkezni fogsz azon ismeretekkel, ami egy rajz megalkotásához szükséges. Ezután sem maradsz egyedül, mert a MindenNapOk-ban is számíthatsz a segítségünkre.

 

Rólunk írták

 • Első naptól kezdve nagyon szkeptikus voltam a fejlődését illetően. Mégis nagyon hamar meggyőződhettem arról, hogy olyan gyakorlatokkal, amiről nem is gondolná az ember, milyen hasznosak, mégis egyszerűek, és mégis mekkora fejlődést lehet elérni. Nagyon tömören és nagyon nagy dózisban kaptunk új információkat a rajztechnikákkal, térlátással kapcsolatban ami bár egyszerre rengetegnek tűnt az első és második napon is, harmadnapra már én is csodálkozva néztem a rajzomra hogy ezt tényleg én készítettem-e?! Nagyon emlékezetes és tanulságos volt számomra összességében a tanfolyam, és biztos vagyok vagyok benne, hogy az itt tanultakat ezután is hasznosítani fogom.

  Maczkó Blanka

 • A tanfolyam menete nagyon jól meg volt szervezve. Barátságos légkör, segítő kész oktató. Teljes mértékben elégedett vagyok mindennel.

  Rása László

 • A tanfolyamról a véleményem: Nagyon jó hangulatban telt a 3 nap. Célját mindenki elérte! 3 nap alatt gyönyörű munkák születtek. A tanfolyam vezetője maximálisan felkészült, segítő kész volt. Örülök, hogy itt lehettem!!! Ajánlom minden rajzolni szerető embernek!! Nagyon sokat segít a látásmódon és sok technikát elsajátíthattunk! Köszönöm a lehetőséget!

  Simon Tamás

 • Hatalmas élmény volt. Örülök hogy részese lehettem! Soha nem gondoltam, hogy ilyen dolgokra is képes vagyok. Önbizalmat adott. Nagyszerű társaságban, jó hangulatban alkottunk. Béla köszönöm! Nagyszerű tanár vagy! Köszönök mindent!

  Diószegi Mariann

 • Az első nap végeztével elképzelni sem tudtam, hogy valaha fogok tudni olyan képet kihozni önmagamból, amit megnézhettünk a tanfolyam elején. Köszönöm, megtudtam azt is, hogy tudok rajzolni. 🙂 Remélem fogunk még találkozni.

  Barsi Edit

 • Már korábban is ismertem Gabi munkáit, de minden képzeletem felülmúlta az amit pár óra alatt a falamra festett. Nem volt konkrét elképzelésem, de a végeredmény lenyűgöző lett! Igazán egyedivé varázsolta a halószobám!

  Kántor Barbara

 • Gabi precízen, gyorsan, tisztán dolgozik, a megrendelő kérésének megfelelő képet készíti. Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki szeretné a lakását, a gyermeke szobáját, egyedien széppé, varázsolni! Sün Balázs Gyermekfelügyelet

  Piczek Antónia

Menü

Nincs bejelentkezve.

Események

 • Nincs esemény

Kérdeznél?

shape
Copyright © | varazscerka.hu