seprator

Fotó-realisztikus színes rajztanfolyam

seprator
services
services_thumb

3 napos rajztanfolyam,

 

ahol milliméterről milliméterre való kidolgozással, színek felvitelével fogjuk elérni a fotó-realisztikus képeket. Ez egy újabb varázslat A3-as méretben.

Ezt a tanfolyamot haladók részére tartjuk. Előfeltétele a ‘Varázslatos színes ceruzák’ tanfolyam elvégzése, vagy egy referencia kép elküldése.

Bevezető áron @ 35.000 Ft / fő + ajánlott 24 darabos minőségi színes ceruza készlet (CretaColor) 6.000 Ft értékben.

 

= rajzeszközök használatának elsajátítása

= méretezési technikák

= látásmód fejlesztése

= szélek, kontúrok

= arányok, terek

= fények, árnyékok, tónusok

= dimenzióba helyezés

2 sikerélmény

2 kitartásra, türelemre tanít

2 megerősíti az önbizalmat

2 önfeledt kikapcsolódás

fotszin1
10%
fotszin2
20%
fotszin3
40%
fotszin4
70%
fotszin5
90%
fotszin6
100%

8

Miért minket válassz?

A jó mester akkor elégedett, mikor a tanítványai jobbak nála. Ehhez az szükséges, hogy ami Benne(d) van, azt minél jobban megmutassa. A jó tanítvány akkor halad, mikor képes megtalálni a hibáit saját alkotásában.

Az országban egyedülállóan CSAK NÁLUNK!

Gyere el hozzánk és haladj elégedettséggel.

 

Rólunk írták

 • Első naptól kezdve nagyon szkeptikus voltam a fejlődését illetően. Mégis nagyon hamar meggyőződhettem arról, hogy olyan gyakorlatokkal, amiről nem is gondolná az ember, milyen hasznosak, mégis egyszerűek, és mégis mekkora fejlődést lehet elérni. Nagyon tömören és nagyon nagy dózisban kaptunk új információkat a rajztechnikákkal, térlátással kapcsolatban ami bár egyszerre rengetegnek tűnt az első és második napon is, harmadnapra már én is csodálkozva néztem a rajzomra hogy ezt tényleg én készítettem-e?! Nagyon emlékezetes és tanulságos volt számomra összességében a tanfolyam, és biztos vagyok vagyok benne, hogy az itt tanultakat ezután is hasznosítani fogom.

  Maczkó Blanka

 • A tanfolyam menete nagyon jól meg volt szervezve. Barátságos légkör, segítő kész oktató. Teljes mértékben elégedett vagyok mindennel.

  Rása László

 • A tanfolyamról a véleményem: Nagyon jó hangulatban telt a 3 nap. Célját mindenki elérte! 3 nap alatt gyönyörű munkák születtek. A tanfolyam vezetője maximálisan felkészült, segítő kész volt. Örülök, hogy itt lehettem!!! Ajánlom minden rajzolni szerető embernek!! Nagyon sokat segít a látásmódon és sok technikát elsajátíthattunk! Köszönöm a lehetőséget!

  Simon Tamás

 • Hatalmas élmény volt. Örülök hogy részese lehettem! Soha nem gondoltam, hogy ilyen dolgokra is képes vagyok. Önbizalmat adott. Nagyszerű társaságban, jó hangulatban alkottunk. Béla köszönöm! Nagyszerű tanár vagy! Köszönök mindent!

  Diószegi Mariann

 • Az első nap végeztével elképzelni sem tudtam, hogy valaha fogok tudni olyan képet kihozni önmagamból, amit megnézhettünk a tanfolyam elején. Köszönöm, megtudtam azt is, hogy tudok rajzolni. 🙂 Remélem fogunk még találkozni.

  Barsi Edit

 • Már korábban is ismertem Gabi munkáit, de minden képzeletem felülmúlta az amit pár óra alatt a falamra festett. Nem volt konkrét elképzelésem, de a végeredmény lenyűgöző lett! Igazán egyedivé varázsolta a halószobám!

  Kántor Barbara

 • Gabi precízen, gyorsan, tisztán dolgozik, a megrendelő kérésének megfelelő képet készíti. Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki szeretné a lakását, a gyermeke szobáját, egyedien széppé, varázsolni! Sün Balázs Gyermekfelügyelet

  Piczek Antónia

Menü

Nincs bejelentkezve.

Események

 • Nincs esemény

Kérdeznél?

shape
Copyright © | varazscerka.hu