seprator

Fotó-realisztikus grafit rajztanfolyam

seprator
services
services_thumb

2 napos rajztanfolyam,

 

ahol milliméterről milliméterre való kidolgozással fogjuk elérni a fotó-realisztikus képeket. Ez egy újabb varázslat A3-as méretben.

Ezt a tanfolyamot haladók részére tartjuk.

Előfeltétele az élethű rajzolás, amiről referenciát kérünk. Ez lehet egy tanfolyamon rajzolt, vagy autodidakta módon megszerzett ismeretek alapján készült kép.

 

Bevezető áron@ 26.000 Ft / fő.

 

= rajzeszközök használatának elsajátítása

= méretezési technikák

= látásmód fejlesztése

= szélek, kontúrok

= arányok, terek

= fények, árnyékok, tónusok

= dimenzióba helyezés

2 sikerélmény

2 kitartásra, türelemre tanít

2 megerősíti az önbizalmat

2 önfeledt kikapcsolódás

 

minta1

8

Miért minket válassz?

A jó mester akkor elégedett, mikor a tanítványai jobbak nála. Ehhez az szükséges, hogy ami Benne(d) van, azt minél jobban megmutassa. A jó tanítvány akkor halad, mikor képes megtalálni a hibáit saját alkotásában.
Az országban egyedülállóan CSAK NÁLUNK!

 

Gyere el hozzánk és haladj elégedettséggel.

realgraf1
10%
realgraf2
25%
realgraf3
40%
realgraf4
50%
realgraf6
80%
realgraf7
100%

Rólunk írták

 • Első naptól kezdve nagyon szkeptikus voltam a fejlődését illetően. Mégis nagyon hamar meggyőződhettem arról, hogy olyan gyakorlatokkal, amiről nem is gondolná az ember, milyen hasznosak, mégis egyszerűek, és mégis mekkora fejlődést lehet elérni. Nagyon tömören és nagyon nagy dózisban kaptunk új információkat a rajztechnikákkal, térlátással kapcsolatban ami bár egyszerre rengetegnek tűnt az első és második napon is, harmadnapra már én is csodálkozva néztem a rajzomra hogy ezt tényleg én készítettem-e?! Nagyon emlékezetes és tanulságos volt számomra összességében a tanfolyam, és biztos vagyok vagyok benne, hogy az itt tanultakat ezután is hasznosítani fogom.

  Maczkó Blanka

 • A tanfolyam menete nagyon jól meg volt szervezve. Barátságos légkör, segítő kész oktató. Teljes mértékben elégedett vagyok mindennel.

  Rása László

 • A tanfolyamról a véleményem: Nagyon jó hangulatban telt a 3 nap. Célját mindenki elérte! 3 nap alatt gyönyörű munkák születtek. A tanfolyam vezetője maximálisan felkészült, segítő kész volt. Örülök, hogy itt lehettem!!! Ajánlom minden rajzolni szerető embernek!! Nagyon sokat segít a látásmódon és sok technikát elsajátíthattunk! Köszönöm a lehetőséget!

  Simon Tamás

 • Hatalmas élmény volt. Örülök hogy részese lehettem! Soha nem gondoltam, hogy ilyen dolgokra is képes vagyok. Önbizalmat adott. Nagyszerű társaságban, jó hangulatban alkottunk. Béla köszönöm! Nagyszerű tanár vagy! Köszönök mindent!

  Diószegi Mariann

 • Az első nap végeztével elképzelni sem tudtam, hogy valaha fogok tudni olyan képet kihozni önmagamból, amit megnézhettünk a tanfolyam elején. Köszönöm, megtudtam azt is, hogy tudok rajzolni. 🙂 Remélem fogunk még találkozni.

  Barsi Edit

 • Már korábban is ismertem Gabi munkáit, de minden képzeletem felülmúlta az amit pár óra alatt a falamra festett. Nem volt konkrét elképzelésem, de a végeredmény lenyűgöző lett! Igazán egyedivé varázsolta a halószobám!

  Kántor Barbara

 • Gabi precízen, gyorsan, tisztán dolgozik, a megrendelő kérésének megfelelő képet készíti. Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki szeretné a lakását, a gyermeke szobáját, egyedien széppé, varázsolni! Sün Balázs Gyermekfelügyelet

  Piczek Antónia

Menü

Nincs bejelentkezve.

Események

 • Nincs esemény

Kérdeznél?

shape
Copyright © | varazscerka.hu