seprator

Magunkról

seprator
services_thumb

Rajz az életem…

 

Neve: Máj Béla, született 1967-ben, minden bizonnyal rajztáblán. 🙂

Édesanyja elmondása szerint hamarabb fogott ceruzát, mint evőeszközt. Már óvodás korában kitűnt rajzaival a társai közül. Nagyon sokat rajzolt már akkoriban is, és utcai rajzversenyeken is aktív résztvevő volt. Ahogy iskolába lépett, ott is a rajz, meg annak tanulása foglalkoztatta leginkább. Mindig törekedett a tökéletes kidolgozásra, még a fantázia képeknél is. Sokszor kiült a természetbe, hogy épületeket, vagy tájképet rajzoljon úgy, hogy annak igazi térhatása legyen. Abban az időben szinte minden téma érdekelte és le tudta kötni a rajzolásban.

Talán 25 éves volt mikor kezdett átállni a portré rajzolásra, de akkoriban csak Rotringgal rajzolta minden képét. Sok éven keresztül ezt fejlesztette, néha 1-1 év kihagyással, mert az idő hiány meg a kedv sokszor közrejátszott. Aztán negyven évesen ismét tüzetesebben hozzá kezdett rajzolni a portrék körében úgy, hogy 1-2 havonta rajzolt 1-2 képet.

43 évesen erőteljesen belemerült a fotó realisztikus képek kidolgozásába, mert hála az internetnek, látott néhány neki tetsző csúcs minőségű kidolgozást. Akkor határozta el magában, hogy Ő is fog olyan kidolgozott képeket rajzolni grafittal, meg színessel is!

44 évesen, azaz 2011. decemberében megrajzolta első színes képét. Ezzel oly mértékben felkeltette rajzos ismerősei figyelmét, érdeklődését, hogy a segítségét kérték. Ezek után interneten keresztül segített akinek csak tudott és ekkor jött az az ötlete, hogy ezt neki oktatnia kellene.

6

ITT a lehetőség, hogy ...

... megtakarítsd magadnak a fenti időt és segítségünkkel pár nap alatt elsajátítsd a rajzolás fortélyait a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatok alapján.
about_team
ceruza mester, oktató
Szeretettel üdvözlök minden érdeklődőt !
Eddig közel hét éve már jelenleg, hogy színes rajz tanfolyamokat tartok, sokak megelégedésére. Most úgy érzem végre, hogy talán révbe is érek, hiszen mindenkori álmom kezd valóra válni ez által. Az autodidakta módon szerzett tudásom örömmel adom át  a rajzolni vágyóknak. Hiszem és tudom, hogy mindenkiben ott lakozik a művész, ezért mindenki képes profi rajzok elkészítésére, csak egyszerűen akarni kell ! 🙂
Ebben tudok tökéletesen segíteni mindenkinek. Bízom benne, hogy a képeim látványa elég erőt ad minden rajzolni akarónak, hogy bele merjen kezdeni egy tanfolyamba nálunk. Köszönöm szépen a figyelmed irántam, és hogy betekintettél a rövid önéletrajzomba.
 • facebook
about_team
szervező, oktató
Szeretettel üdvözöllek! Öt éve foglalkozom komolyabban a rajzolással és azóta a grafit és a színes-ceruzák szerelmese vagyok. Máj Béla tanítványaként fedeztem fel a rajzolás ezen területeit, mert egyszer láttam egy általa készített színes-ceruzás képet. Első lépcsőben elvégeztem egy jobb-agyféltekés rajz tanfolyamot és utána Béla segítsége által színt vittem a rajzaimba. Több mint négy éve oktatok felnőtteket és gyerekeket, amit attól látok szépnek, hogy mindenki boldog. Aki rajzol az is, és aki segít az is. Ez a fajta varázslat mindenkiben ott bujkál és ezt szeretném megmutatni kicsiknek, nagyoknak egyaránt.
 • facebook

Rólunk írták

 • Első naptól kezdve nagyon szkeptikus voltam a fejlődését illetően. Mégis nagyon hamar meggyőződhettem arról, hogy olyan gyakorlatokkal, amiről nem is gondolná az ember, milyen hasznosak, mégis egyszerűek, és mégis mekkora fejlődést lehet elérni. Nagyon tömören és nagyon nagy dózisban kaptunk új információkat a rajztechnikákkal, térlátással kapcsolatban ami bár egyszerre rengetegnek tűnt az első és második napon is, harmadnapra már én is csodálkozva néztem a rajzomra hogy ezt tényleg én készítettem-e?! Nagyon emlékezetes és tanulságos volt számomra összességében a tanfolyam, és biztos vagyok vagyok benne, hogy az itt tanultakat ezután is hasznosítani fogom.

  Maczkó Blanka

 • A tanfolyam menete nagyon jól meg volt szervezve. Barátságos légkör, segítő kész oktató. Teljes mértékben elégedett vagyok mindennel.

  Rása László

 • A tanfolyamról a véleményem: Nagyon jó hangulatban telt a 3 nap. Célját mindenki elérte! 3 nap alatt gyönyörű munkák születtek. A tanfolyam vezetője maximálisan felkészült, segítő kész volt. Örülök, hogy itt lehettem!!! Ajánlom minden rajzolni szerető embernek!! Nagyon sokat segít a látásmódon és sok technikát elsajátíthattunk! Köszönöm a lehetőséget!

  Simon Tamás

 • Hatalmas élmény volt. Örülök hogy részese lehettem! Soha nem gondoltam, hogy ilyen dolgokra is képes vagyok. Önbizalmat adott. Nagyszerű társaságban, jó hangulatban alkottunk. Béla köszönöm! Nagyszerű tanár vagy! Köszönök mindent!

  Diószegi Mariann

 • Az első nap végeztével elképzelni sem tudtam, hogy valaha fogok tudni olyan képet kihozni önmagamból, amit megnézhettünk a tanfolyam elején. Köszönöm, megtudtam azt is, hogy tudok rajzolni. 🙂 Remélem fogunk még találkozni.

  Barsi Edit

 • Már korábban is ismertem Gabi munkáit, de minden képzeletem felülmúlta az amit pár óra alatt a falamra festett. Nem volt konkrét elképzelésem, de a végeredmény lenyűgöző lett! Igazán egyedivé varázsolta a halószobám!

  Kántor Barbara

 • Gabi precízen, gyorsan, tisztán dolgozik, a megrendelő kérésének megfelelő képet készíti. Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki szeretné a lakását, a gyermeke szobáját, egyedien széppé, varázsolni! Sün Balázs Gyermekfelügyelet

  Piczek Antónia

Menü

Nincs bejelentkezve.

Események

 • Nincs esemény

Kérdeznél?

shape
Copyright © | varazscerka.hu